TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

 

Schulhoffest incearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiență online sigură și în acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți in baza noastră de date sunt protejate.

Conținutul si designul Schulhoffest trimis dumneavoastră prin e-mail sau furnizat dumneavoastră în orice altă modalitate aparțin Asociației Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană (denumită în continuare ”Gutenberg” sau ”Asociația Gutenberg”) și colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat expres sau nu este specificat un alt autor. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Schulhoffest sau a colaboratorilor săi, care dețin un drept de proprietate intelectuală asupra unei secțiunii de conținut a Schulhoffest.

Dacă folosiți serviciile, funcționalitățile sau informațiile oferite de Schulhoffest, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos; dumneavoastră vă dați acordul cu privire la confidențialitatea și politica securității datelor personale, a modului în care sunt prelucrate datele cu caracter personal care vă pot identifica când utilizați site-ul www.shf.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale asociației: www.Gutenberg.ro, www.MeinJob.rowww.SprachZentrum.rowww.TabaraDeGermana.rowww.Sommerschule.rowww.Gutenberger.rowww.Studenten.ro.

Acest aspect se referă și la datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-ul www.shf.ro.

Asociația Gutenberg nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor sau serviciilor furnizate de www.shf.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale asociației: www.gutenberg.ro, www.MeinJob.rowww.SprachZentrum.rowww.TabaraDeGermana.rowww.Sommerschule.rowww.Gutenberger.rowww.Studenten.ro. De asemenea, Asociația Gutenberg nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite de Asociația Gutenberg și colaboratorii săi pentru afișarea sau transmiterea informației pe www.shf.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale asociației: www.gutenberg.ro, www.MeinJob.rowww.SprachZentrum.rowww.TabaraDeGermana.rowww.Sommerschule.rowww.Gutenberger.rowww.Studenten.ro – precum și prin terțe părți și utilizatori ai site-ului sau în orice altă formă nu conțin viruși sau alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Prin utilizarea oricăruia dintre site-urile (co-)inițiate de către Schulhoffest, și anume www.shf.ro www.Gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.SprachZentrum.rowww.TabaraDeGermana.rowww.Sommerschule.rowww.Gutenberger.rowww.Studenten.ro – sunteți de acord să exonerați de răspundere Asociația Gutenberg pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a clauzelor prezentului regulament.

Schulhoffest sau furnizorii de informații către serverul nostru nu pot fi trași la răspundere pentru întârzieri sau erori în conținutul furnizat, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința noastră. Exonerarea include erori de funcționare a echipamentului tehnic etc.

În cazul unor nelămuriri cu privire la politica de confidențialitate, ne puteți contacta pe e-mailul info@gutenberg.ro.

Acești termeni si condiții se pot modifica ocazional, fără notificarea în prealabil a tuturor utilizatorilor. Vă rugăm să verificați periodic această rubrică pentru a fi la curent cu toate modificările Termenilor și Condițiilor site-ului www.shf.ro, respectiv ale site-urilor  www.gutenberg.ro, www.MeinJob.rowww.SprachZentrum.rowww.TabaraDeGermana.rowww.Sommerschule.rowww.Gutenberger.rowww.Studenten.ro.

Vom elabora în continuare termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor www.shf.ro, www.Gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.SprachZentrum.rowww.TabaraDeGermana.rowww.Sommerschule.rowww.Gutenberger.rowww.Studenten.ro – denumite în continuare generic ”site-urile Asociației Gutenberg”.

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZATORI

 

Orice activitate de accesare și utilizare a site-ului, presupune luarea la cunoștință și acceptarea prezentului regulament de Termeni și Condiții ale site-urilor Schulhoffest – www.shf.ro, respectiv ale site-urilor www.gutenberg.ro www.MeinJob.rowww.SprachZentrum.rowww.TabaraDeGermana.rowww.Sommerschule.rowww.Gutenberger.rowww.Studenten.ro – este echivalentă cu consimțământul dumneavoastră expres că acceptați și veți respecta integral prezentul regulament și orice document adițional la care acesta face referire.

Prin introducerea datelor și informațiilor personale de către utilizator, acesta își exprimă clar consimțământul pentru colectarea automată a acestor date automat de către site-ul nostru și introduce în baza de date Schulhoffest. Prin înscrierea prin intermediul formularelor online disponibile pe site-urile Asociației Gutenberg și participarea la proiectele din cadrul organizației, participanții își exprimă implicit acordul de a li se colecta următoarele date de contact: nume complet, adresa de e-mail, număr de telefon, profilul public de pe platform de socializare (ex. Facebook), domiciliul stabil, informații referitoare la parcursul educațional și profesional al acestora, precum și alte informații specifice fiecărui proiect pentru care utilizatorul dorește să aplice. Aceste date vor fi stocate în baza de date Schulhoffestși vor fi ulterior utilizate în scopuri publicitare, respectiv informative, pentru viitoare proiecte de interes pentru vorbitori de limba germană, din cadrul Schulhoffest.

Site-urile Asociației Gutenberg utilizează informațiile strânse de pe aceste site-uri, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dumneavoastră, de a soluționa întrebările dumneavoastră, de a îmbunătăți site-ul și funcționalitățile acestuia, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. Prin utilizarea site-ului, precum și prin înscrierea directă la proiecte ale Asociației Gutenberg, vă dați acordul asupra utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-ului, noilor oportunități oferite de Asociația Gutenberg și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dumneavoastră, precum și asupra newsletter-elor cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către Asociația Gutneberg este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Accesarea site-urilor Asociației Gutenberg și abonarea la serviciile oferite de acestea, facilitează accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal. De asmenenea, Asociația Gutenberg primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP și informațiile cookie ale site-ului utilizat de dumneavoastră. Gutenberg utilizează informația stocată în scopul de a facilita accesul la funcționalitățile acestuia, de a imbunătăți anumite produse și servicii și pentru a vă informa referitor la ultimele noutăți de care utilizatorii pot fi interesați.

Asociația Gutenberg nu va transmite către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru se întâmplă doar în cazuri speciale, precum:

  • Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră prin utilizarea site-urilor Asociației Gutenberg și a funcționalităților acestora,
  • Cu acordul dumneavoastră,
  • În cazul în care informația este necesară partenerilor site-urilor Asociației Gutenberg pentru îmbunătățirea serviciilor oferite. Partenerii Gutenberg au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de site doar în măsura în care este necesară asistența lor și doar cu acordul în scris al Asociației Gutenberg,
  • În cazul în care activitățile dumneavoastră contravin termenilor și condițiilor elaborate în prezentul regulament al site-urilor Asociației Gutenberg,
  • În cazul în care este necesară transmiterea de informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice, conform prevederilor legale, în cazurile în care:
  • Acest lucru este prevăzut într-o dispoziție,
  • Protejează drepturile site-urilor Schulhoffest sau a partenerilor afiliați,
  • Previne o infracțiune sau protejează siguranța națională,
  • Protejează siguranța individului sau siguranța publică; în cazul în care activitățile dumneavoastră contravin Termenilor și Condițiilor elaborate de către prezentul regulament al site-urilor Schulhoffest sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU PARTICIPANȚII LA PROIECTELE ȘI ACTIVITĂȚILE SCHULHOFFEST

 

În vederea participării la fiecare activitate sau proiect organizat în cadrul Comunității Schulhoffest, participanții sunt informați complet cu privire la utilizarea datelor lor personale, în baza informațiilor necesare pentru asigurarea cu succes a participării lor.
Toate aspectele despre prelucrarea datelor personale ale participanților se regăsesc la acest link.

Garanţiile care însoţesc dezvăluirea datelor către terţi presupun consimţământul persoanei vizate, acesta fiind dat automat în momentul în care persoana vizată împărtășește informații cu caracter personal prin utilizarea site-urilor Schulhoffest și a funcționalităților acestora. În cazul în care persoana vizată are obiecții sau întrebări cu privire la modul în care îi sunt prelucrate datele cu caracter personal, aceasta trebuie să înștiințeze în scris Asociația, utilizând adresa de mail info@gutenberg.ro.